Om oss

Hair Creations är salongen för dig som vill ha högsta möjliga kvalitet på ditt hår och ännu inte hittat det du söker. Här jobbar alltid frisören tillsammans med kunden med kvalitet istället för kvantitet. Målet är att få återkommande kunder så att kunden kan följas för att nå toppresultat. Målgruppen är inte minst människor som inte känner att de lyckats hitta rätt för att få skräddarsydd behandling anpassad till kundens hårkvalitet, ansiktsform och personliga stil. Du som ännu inte har hittat rätt har tillfälle att få exakt det du önskar dig. 

Hur vi blev till

Hair Creations finns i Södertälje centrum sedan 20 år tillbaka. Affärsidén är att endast jobba med kvalitet när det gäller både arbetsprodukter och försäljningsprodukter. Varje möte ska vara personligt och resultera i bästa möjliga hårkvalitet med skräddarsydd klippning, färgning och styling med hjälp av de bästa produkterna på marknaden. Därför tar Hair Creations aldrig extra betalt för inpackningar som görs på salongen.

Salongslokalen är belägen i en k-märkt byggnad i centrala Södertälje från sekelskiftet. Frisören Anastasia har byggt upp företaget med en idé om personlig kontakt med fullt ansvar, där kunden alltid är välkommen tillbaka oavsett nöjd eller missnöjd för att fortsätta jobba mot det resultat som är målet.